Menu
Your Cart

Genti Vybe Bag

Geanta Unisex

Brand: VYBE
Brand -VYBE BAGGeanta tipFestivalMaterial BiodegradabilInchizetoare FermuarCuloareCircumferintaPe galben-bordoReglabilModel2020DistribuitZoff LimitedVybe bag este un simbol al iubitorilor de muzica, iar primele modele de genți au fost făcute din materiale reciclate. Colecția actuală este r..
190,00 Lei
Brand: VYBE
Brand -VYBE BAGGeanta tipFestivalMaterial BiodegradabilInchizetoare FermuarCuloareCircumferintaPe galben cu negruReglabilModel2020DistribuitZoff LimitedVybe bag este un simbol al iubitorilor de muzica, iar primele modele de genți au fost făcute din materiale reciclate. Colecția actuală est..
190,00 Lei
Brand: VYBE
Brand -VYBE BAGGeanta tipFestivalMaterial BiodegradabilInchizetoare FermuarCuloareCircumferintaPe rosu cu negruReglabilModel2020DistribuitZoff LimitedVybe bag este un simbol al iubitorilor de muzica, iar primele modele de genți au fost făcute din materiale reciclate. Colecția actuală este ..
190,00 Lei
Brand: VYBE
Brand -VYBE BAGGeanta tipFestivalMaterial BiodegradabilInchizetoare FermuarCuloareCircumferintaPe verde cu movReglabilModel2020DistribuitZoff LimitedVybe bag este un simbol al iubitorilor de muzica, iar primele modele de genți au fost făcute din materiale reciclate. Colecția actuală este r..
190,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)